Catia (Dassault)

Om Catia


CATIA V6 placerar samverkande 3D-innovation centralt i företaget och hjälper till att påskynda dess utveckling mot en komplett PLM 2.0-strategi. CATIA V6 tillför en unik digital produktupplevelse som får produktkonstruktionen i 3D att leva upp med oöverträffad realism, och går på så sätt mycket längre än traditionella CAD-verktyg. Flera tusen företag i olika sektorer världen över har redan valt de virtuella konstruktionsmöjligheterna som återfinns hos CATIA för att nå verklig framgång med sina produkter. CATIA ger produkter och lösningar för alla typer av företag, från stora till små och medelstora företag.

 

Skärmavbild 2014-12-04 kl. 15.37.20

 

Catia för systemutveckling

Från flygplan till bilar, industriella maskiner, fartyg och vitvaror – komplexiteten i de system som driver dem ökar ständigt. Hur hanterar man denna komplexitet samtidigt som man måste leverera produkterna i tid? CATIA gör det möjligt att definiera, utföra, analysera och producera komplexa system.

Skärmavbild 2014-12-04 kl. 15.37.30

CATIA för konstruktion av utrustning & system

Från flygplan till bilar, båtar och vitvaror, ökar komplexiteten av de system som gör att de fungerar alltmer. Hur hanterar man denna komplexitet samtidigt som produkterna måste levereras i tid? CATIA tillför en integrerad miljö för att underlätta samverkande konstruktion av elektroniska, elektriska, liksom distribuerade system som hydrauliska system eller värme-, ventilerings- och luftkonditioneringssystem.

Skärmavbild 2014-12-04 kl. 15.37.39

CATIA för mekanisk konstruktion och maskinteknik

Ökad produktkomplexitet och ökade krav vad gäller prestanda och kvalitet. Hur får man en översikt av nyckelfaktorer gällande kvalitet och prestanda? CATIA gör det möjligt att snabbt utveckla mekaniska hökvalitets-produkter med kortare konstruktionsändringscykel.ventilerings- och luftkonditioneringssystem.

Skärmavbild 2014-12-04 kl. 15.37.47

CATIA för formkonstruktion

Konstruktionen spelar en viktig roll i en produkts framgång på marknaden – oavsett om det gäller elektroniska varor, bilar eller förpackade konsumtionsvaror. Hur producerar man estetiska och funktionella kvalitetsprodukter? CATIA täcker alla behov av produktformskonstruktion från industriell konstruktion till Class A, vilket gör det möjligt för konstruktörerna att producera alla sorters komplexa former.