Enovia (Dassault)

ENOVIA – your world in formation

Världens ledande samverkande innovationsplattform

Innovation innebär mer och mer att man måste samarbeta internationellt med global information på ett klart, tydligt och konsekvent sätt, vilket även kräver förtroende. ENOVIA, världens ledande samverkande innovationsplattform, gör det möjligt att dra nytta av de verkliga fördelarna av samarbete, inte bara att dela idéer men också utveckla dem tillsammans i samförstånd. ENOVIA är inte bara lätt att förvärva, det går även snabbt att lära sig, och kräver nästan ingen ansträngning att behärska. Det är också ett pålitligt system som är tillräckligt kraftfullt för att hantera även de mest känsliga och kritiska data.

 För mer information om ENOVIA

Skärmavbild 2014-12-04 kl. 15.43.20

 

Varför välja ENOVIA?

Helt integrerad med lösningar för konstruktion och analys från Dassault Systèmes – och andra programvaruförsäljare – fungerar ENOVIAs intuitiva användargränssnitt via en standardwebbläsare. ENOVIA är fullpackad med beprövade affärsprocesser färdiga att använda, så att man snabbt kan dra nytta av de verkliga fördelarna med effektivt samarbete.

ENOVIA engagerar sig att tillhandahålla produkter och lösningar som gör det möjligt för anställda i organisationer av alla storlekar – från små företag till multinationella – att delta i en effektiv och givande samverkande innovation.